Aquest any hem anat a París . Vam sortir el dimarts 14 a les 20:00h i  va ser una anada  molt llarga. Vam arribar a les 11.30h.

Un cop allà vam visitar els Invàlids on trobem la tomba de Napoleó. Després vam anar a dinar i al cap d’una hora vam passar per sota de l’Arc de Triomf.  Vam visitar el museu del Louvre on vam veure  la “Venus de Milo” , que diuen que és l’única  dona que no parla pels colzes.

Caminant i caminant vam trobar “ la Gioconda”, coneguda com la Mona Lisa.  A continuació, vam pujar a la Torre Eiffel, ens vam sorprendre en veure com era, vam agafar l’ascensor i vam pujar fins a la segona planta.

I per acabar el dia vam arribar a l’alberg D’ Artagnan.

Al dia següent  vam anar a Montmatre: Sagrat Cor. El professor ens va guiar al barri dels pintors i quan vam acabar de vuere’l , ens van deixar anar de compres.

Quan vam acabar de dinar  vam anar a peu fins a la catedral de Notre- Damme.

Al museu d’Orsay vam fer les exposicions  dels quadres  que havíem preparat, però  alguns quadres no estaven perquè estaven a un altre museu. Quan  vam sortir del museu vam anar al Bateau , on vam fer un recorregut pel riu Sena.

L’ últim dia vam anar a DisneyLand , on vam pujar a diferents atraccions: Space Mountain on vam fer un viatge per l’espai  a 200km/h, el tren de la mina, el conte de la Blancaneus…  A la tarda, vam veure la rua dels personatges Disney , un cop acabat vam anar de compres.

Després vam agafar l’autocar per tornar a Barcelona. Vam arribar a la nostra ciutat a les 11 del matí del dissabte.

Anuncis